AirTies'den Yeni Modem: Air 5453

AirTies'ın yeni modemi Air 5453, 300 Mbps 11N teknolojisi ile ağ hızı eski teknolojilere kıyasla 6 kat artırırken, USB Tak & Paylaş özelliğiyle modem, içerik paylaşım noktasına dönüşüyor.

INTERNET Hit: 924 / Yorum: 0 / 21 Mart 2013 12:04
AirTies'den Yeni Modem: Air 5453
-A +A

Kablosuz internet kullanıcıları için hız giderek daha çok önem kazanıyor. İnternet üzerinden ulaşılan içeriklerin özellikle video ve resim  dosyalarının  daha yüksek çözünürlük ve boyutlara ulaşması, bu verileri yüklerken bilgisayar başında geçirilen zamanın da uzaması anlamına geliyor. 

AirTies yeni kablosuz modemi Air 5453 ile kullanıcıların kablosuz internet hızını bir üst lige taşırken, USB diskte bulanan dosyalarını modem üzerinden paylaşmalarına ve istedikleri bir kablosuz cihazdan erişilebilmesine olanak sağlıyor.

Tek noktadan kablosuz cihazlara paylaşım

Air 5453, USB Tak & Paylaş özelliği ile USB diskte bulunan tüm içeriklere PC’den, notebook’tan veya cep telefonundan ulaşma imkanı sunuyor. Böylece PC’de izlemeye başladığınız bir filme, cep telefonunuzdan veya tabletinizden devam edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, içeriklerinizin yer aldığı USB diskinizi Air 5453’ün USB girişine bağlamak.

USB Tak & Paylaş özelliği sayesinde Air 5453’e bağlanan herhangi bir USB yazıcı, kolay bir kurulumun ardından ortamdaki tüm bilgisayarlar tarafından erişilebilir hale geliyor ve herhangi bir bilgisayardan kablosuz olarak çıktı alınabiliyor.

Diğer detaylar

Air 5453’ün sağladığı yüksek hız ile internete bağlananlar donma ve kesilme gibi problemlerden kurtulurken, oyunun en heyecanlı yerinde kesilen ağ bağlantısı nedeniyle nezaket değerini de kaybetmiyor.

AirTouch teknolojisi sayesinde kablosuz ağ güvenliği yapılandırması otomatik olarak gerçekleşiyor. Ürünlerin üzerinde yer alan AirTouch düğmesi sayesinde bilgisayarların kablosuz ağa güvenli olarak bağlantısı tek bir dokunuşla gerçekleşiyor.

AirTouch teknolojisi ile kablosuz ağ altyapısını genişleterek MESH ağı kurmak kolaylaşıyor. Evinizin ya da ofisinizin büyüklüğü ne olursa olsun kablo çekmeye gerek kalmadan ağın etki alanı istenildiği kadar genişletilebiliyor. Bunun için sinyalin zayıfladığı noktalara AirTouch teknolojisine sahip erişim noktalarını yerleştirmek ve AirTouch düğmesine basmak yeterlidir.

IPTV uyumlu

Air 5453, IPTV servislerinin gerektirdiği altyapıyı taşıyor. Böylece henüz IPTV abonesi Air 5453 kullanıcıları, gelecekte bu servislerden yararlanmak istediğinde modemlerini değiştirmelerine gerek kalmayacak.


Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti