Android Geliştirici Günleri, 2013 için Yeniden Toplanıyor

İlki geçtiğimiz yıl yapılan Android Geliştirici Günleri'nin, 2013 yılında yapılacak yeni toplanması için hazırlıklar başladı.

ANDROID Hit: 956 / Yorum: 0 / 14 Ocak 2013 13:42
Android Geliştirici Günleri, 2013 için Yeniden Toplanıyor
-A +A

Android Geliştirici Günleri (AGG) mobil teknolojilerdeki gelişmelerin geliştiriciler açısından değerlendirildiği, gelecek teknolojilerin öngörüldüğü, katılımcılara küresel pazara girme konusunda ilham vermeyi amaçlayan konferans, 2013 yılında yeniden toplanıyor. Geçtiğimiz sene de düzenlenen etkinlik, pek çok katılımcı ile etkileyici sonuçlar doğurmuştu.

Android Geliştirici Günleri ilk defa 21/22 Mayıs 2012 tarihlerinde ODTÜ KKM’de düzenlenmiş olup yurt içinden ve yurt dışından toplam 30’ün üstünde konuşmacıya ve 700 civarında katılımcıya ev sahipliği yapmıştır. AGG 2012′de 3 Platin, 2 Gümüş ve 9 tane ürün sponsoru yer almıştır. AGG 2012 sunumlarına, videolarına, görsellerine ulaşmak için AGG 2012 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

14/15 Haziran 2013 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek Android Geliştici Günleri kendisini duyurarak, bölgenin konu ile ilgili en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olmayı hedeflemektedir.

Android Geliştirici Günleri Ankara, GDG İstanbul, ODTÜ IEEE, GDG Baku, GTUG Brüksel, GDG Konya, GDG Eskişehir topluluklarının organizatörlüğünde gerçekleşmekte olup ücretsiz katılım için kayıtlar alınmaya başlanmıştır.

Etkin Katılım Çağrısı

Android Geliştirici Günleri, 1 Mayıs 2013 tarihine kadar yurt içinden ve yurt dışından etkin katılımcıların bildirilerine açıktır. Android Geliştirici Günlerindeki sunumların pratiğe dönük, ilham veren ve/ya insanları heyecanlandıran konuları olması hedeflenmektedir.

Android Geliştirici Günleri akademik bir konferans olmadığından bildirilerin kolay okunup, kolay anlaşılması ve yeteri kadar görselleri barındırması beklenmektedir. Android Geliştirici Günleri aşağıdaki konular ve ilgili konularda bildirileri kabul etmektedir

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti