Casper ’dan Türkiye’nin Intel hızında ilk akıllı telefonu…

Türkiye’nin Intel® hızında ilk akıllı telefonu “Casper VIA” Haziran ayı içinde raflardaki yerini alıyor. Casper bu vesileyle Intel ile olan işbirliğini akıllı telefonlarla perçinliyor…

DONANIM Hit: 823 / Yorum: 0 / 23 Temmuz 2013 12:39
Casper ’dan Türkiye’nin Intel hızında ilk akıllı telefonu…
-A +A

Uluslararası Bağımsız Araştırma Şirketi Xsights tarafından gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi araştırmasında rakiplerini geride bırakarak, Türkiye’nin en itibarlı bilişim markası olarak açıklanan Casper, masaüstü, dizüstü ve tablet ürünlerinin yanı sıra Casper VIA akıllı telefonla da iddialı şekilde piyasaya giriyor.

Beyaz rengiyle sade, 9,1 mm inceliğiyle zarif, ergonomik dizaynıyla, tam elinize göre. Casper VIA akıllı telefon, iddialı tasarımın yanı sıra sahip olduğu teknik donanım ile de kullanıcılarına avantaj sunuyor. 4,7” geniş ekranda, IPS özelliği sayesinde, baktığınız her açıdan net görünüm mümkün.

LED flash ve otomatik netleme özelliğine sahip 8 MP arka kamera, her anını ölümsüz kılmak isteyenler için üstün fotoğraflama ve çekim olanağı sunuyor. 1.3 MP ön kamera da görüntülü konuşma için kullanılıyor.

Intel® Atom™ 2 GHz işlemcili Casper VIA akıllı telefonda, Intel® Hyper-Threading teknolojisi sayesinde, sistem hızını korurken, zorlayıcı uygulamaları eş zamanlı çalıştırabiliyor. Intel® ve Casper işbirliğinin son ürünü Casper VIA akıllı telefon, haziran ayı içinde piyasaya çıkacak.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti