Galaxy S4 Zoom'un Görselleri Ortaya Çıktı

Nokia'nın 41 Megapiksellik PureView teknolojisini kullanması beklenen Windows Phone tabanlı EOS modeline rakip olarak hazırlanan Galaxy S4 Zoom ortaya çıktı.

MOBIL Hit: 810 / Yorum: 0 / 10 Haziran 2013 13:33
Galaxy S4 Zoom'un Görselleri Ortaya Çıktı
-A +A

Samsung,Galaxy  S4 varyasyonları üzerinde çalışmaya devam ediyor. Suya ve toza karşı dayanıklı Galaxy S4 Active, daha ufak boyutlara sahip Galaxy S4 modeli Mini'den sonra, üst seviye kamera deneyimi sunan Galaxy S4 Zoom karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

SamMobile'ın paylaştığı görsellere ek olarak TechTastic, ellerinde bulunan Galaxy S4 Zoom'un fotoğraflarını paylaştı.

Nokia 808 PureView modeli gibi kalın bir telefon karşımızda olacak. Görsellere bakacak olduğumuzda Galaxy S4 Zoom'un telefondan çok, dijital kameraya benzeyen ürün; günlük kullanımda ne kadar pratik olur merak konusu.

Galaxy Camera'daki gibi 16 Megapiksel çözünürlüğünde ve 10x optik zoom özelliğine sahip olacak olan Galaxy S4 Zoom, bu lens yüzünden dijital kameralar kadar büyük bir cihaz olacak.

Hem akıllı telefon hem de dijital kamera özelliklerini bir arada sunacak olan Galaxy S4 Zoom, teknik özellik olarak Galaxy S4 Mini ile benzer yapıda.

4 inç büyüklüğünde ve qHD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 1.6 GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB dahili depolama ve microSD desteği, Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi gibi özelliklerden gücünü alacak S4 Zoom, Haziran içerisinde tanıtılacak.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti