Gears of War: Judgment Türkçe Olacak mı?

2006 yılında Epic Games tarafından geliştirilip piyasaya sunulan Gears of War çoğu oyuncudan artı puan almıştı ve bu artı puanlarla kalmayıp oyun içi aksiyonlar ile yürekleri ağzımıza getirmişti.

OYUNLAR Hit: 1457 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:29
Gears of War: Judgment Türkçe Olacak mı?
-A +A

Gears of War serisi bir hayli popüler olan ve beklentilerin yüksek olduğu bir oyundu. Fakat aradan 4 yıl geçti herkes 4. oyunu sabırsızlıkla bekliyor. 4. oyununu Gears of War: Judgment olarak açıklandı ancak bu seferki geliştirici People Can Fly.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere merkezli bir perakendeci olan ShopTo tarafından 8 Şubat için listelenen Gears of War Judgement‘ın çıkış tarihi ile ilgili bir söylenti daha bugün CVG‘den geldi.

Geliştiricilere yakınlığı ile bilinen CVG‘nin güvendiği birden fazla kaynaktan aldığı habere göre Gears of War Judgment, şubat ayında çıkışını yapacak.

Tabii herşey bunlarla sınırlı değil. An itibari ile türkçe çıkan oyunlar ve Xbox 360 konsolunun resmi olarak türkiye'de satılması ile birlikte akıllarda Gears Of War Judgment oyunun türkçe dil desteği ile çıkacağını düşünmemize sebep oldu peki türkçe olarak çıkacak mı?

Türkçe olarak gelmeyeceğini belirten Xbox Türkiye , bu sefer olmasa da yakın zamanda Xbox 360 oyunları’nın türkçe olarak gelebileceğini belirtti. Oyun hakkında detaylar için beklemedeyiz eğer sizde merak ediyorsanı takipte kalın.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti