HP BT altyapısını sadeleştirerek verimliliği artıran yeni KOBİ sunucularını duyurdu…

HP küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’ler) BT altyapısının kurulumu, yönetimi ve bakımını kolaylaştırarak iş geliştirmeyi hızlandıran yeni özelliklere sahip HP ProLiant sunucuları duyurdu…

DONANIM Hit: 807 / Yorum: 0 / 23 Temmuz 2013 13:59
HP BT altyapısını sadeleştirerek verimliliği artıran yeni KOBİ sunucularını duyurdu…
-A +A

Günümüzün dijital dünyasında, KOBİ’ler artan müşteri talebini ve değişen iş ihtiyaçlarını sınırlı finansal ve insan kaynaklarıyla karşılamakta zorluk çekiyor. Perakende satış noktaları, muayenehaneler ve emlak büroları iş geliştirmeyi sürdürebilmek için basit, ölçeklenebilir ve uygun maliyetli çözümlere ihtiyacı duyuyor.

Global stratejik danışmanlık firması AMI Partners’a göre, mevcut satın alma eğilimleri incelendiğinde, dünya çapındaki en az 5,1 milyon küçük işletmenin önümüzdeki beş yılda ilk sunucularını satın alacağı öngörülüyor.

Yenilikçi HP Akıllı Teknolojiler desteği ile ofiste kurulum, yönetim ve teknik destek hizmetlerini sadeleştiren yeni HP ProLiantMicroServerGeneration 8 (Gen8), küçük işletmeler için en ideal ilk sunucu çözümünü sağlıyor. Masaüstüne kolayca yerleştirilebilecek kadar küçük ve sessiz olan HP MicroServer, tek nokta üzerinden, çalışanların veriye her yerden ve her zaman erişmesini sağlıyor. Bu da veri paylaşımı yoluyla işletmelerde üretkenliği ve işbirliğini artırıyor.

HP ProLiant sunucu portföyünü yeni ürünlerle genişleten HP;  küçük işletmeler ve KOBİ’lere mevcut iş ihtiyaçları ve iş geliştirme faaliyetleri için gereken güvenirliği, esnekliği ve ölçeklenebilirliği sağlayan uygun maliyetli çözümlerini de duyurdu. HP ProLiant DL320e Gen8 v2 ve HP ProLiant ML310e Gen8 v2 sunucularından oluşan kullanışlı çözümler işletmelerin iş süreçlerinde performansı artırması için tasarlandı.

HP Türkiye Endüstri Standardı Sunucular Ülke Müdürü Merden Kahvecioğlu, konuyla ilgili açıklamasında yeni sunucuların avantajlarına değindi: “Küçük ve orta ölçekli işletmelerin, rekabet gücünü korumak için ihtiyaçlarına özel ve belirli bir fiyat aralığındaki inovatif sunucu çözümlerine ihtiyacı bulunuyor. Kullanım kolaylığı sağlayan, son derece güvenilir ve uygun maliyetli yeni HP ProLiant sunucular, KOBİ’lerin iş süreçlerinde performansı artırarak zamandan kazanmasını ve maliyetleri azaltmasını sağlıyor.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti