iPad mini Satışları 12 Milyonu Aşabilir

iPad mini Satışları 12 Milyonu Aşabilir

Apple’ın geçtiğimiz gün incelediğimiz ve daha sonra Google’ın Nexus 7 tabletiyle  karşılaştırdığımız yeni ürünü iPad mini, başarısını satış rakamlarına da yansıtacak gibi.

Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen tahminlere göre 2 milyonu aşan satış rakamlarına ulaşan iPad mini, tedarik kaynaklarından alınan bilgilere göre bu sayı çok daha yüksek sayılarda artacak.

Apple’ın 10 milyon sipariş verdiği iddia edilen iPad mini modeli, siparişlerin ulaştırımaya başlamasıyla beraber tedarik sorununu ortadan kaldıracak ve tüm pazarlarda istenilen seviyede satışı sağlayacak.

Apple’ın stok sayılarındaki yetersizlik nedeniyle 10 milyon iPad mini satış rakamını 6 milyon seviyesine çekmişti fakat bu son iyi haberlerle beraber firma 12 milyon civarlarında cihaz satışı yapabilir.

Bu kadar kısa sürede nasıl 10 milyon cihaz satabilir ki sorularına en iyi cevap Çin’deki 3 günde 2 milyon satışa ulaşan iPhone 5 olacaktır. Tüm pazarlarda yaygınlaşan bir iPad mini, yılbaşı öncesi firmanın yüzünü güldürebilir.

Diğer Yazılarımız