Jetpack Joyride PSN'e Geliyor

Halfbrick'in 2011 yılında iOS cihazlar için piyasaya sürdüğü ve ardından birçok platform için tekrar hazırladığı Jetpack Joyride, şimdi de PS 3 ve PS Vita kullanıcılayırla buluşuyor.

DONANIM Hit: 790 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 15:24
Jetpack Joyride PSN'e Geliyor
-A +A

Halfbrick, 2011 yılının Eylül ayında iOS cihazlari için hazırladığı Jetpack Joyride'ı piyasaya sürmüştü ve oyun oldukça talep gördü. Bu talebin farkına varan firma yetkilileri de oyunu farklı platformlara taşımak için harekete geçti.

Önce 19 Ağustos tarihinde Android, ardından da 23 Ekim tarihinde Windows 8 platofrmları için tekrar piyasaya sürülen Jetpack Joyride oldukça beğenildi ve 90 puanlık bir Metacritic ortalaması yakaladı.

Halfbrick bununla da yetinmeyerek oyunu PlayStation 3 ve PS Vita platformları için bir kez piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Aslında buna piyasaya sürmek diyemeyiz çünkü oyun iki platformda da PSN üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Oyunun tamamen dokunmatik kontrollere uygun olarak tasarlandığını düşünürsek PlayStation 3 üzerinde nasıl bir oynanışın bizleri beklediği ise şimdiden merak konusu oldu.

Bunu görebilmek için 31 Aralık tarihini beklemek zorundayız. Zira oyun o tarihte PSN'de indirileiblir hale gelecek ve bakalım diğer platformlarda yakaladığı başarıyı yakalayabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti