Lenovo Yoga 920 ile stil ve eğlence bir arada

Yoga ailesinin en yeni üyesi Yoga 920, şık ve hafif tasarımı, aktif kalemi ve 4K çözünürlüğü ile stil ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

DONANIM Hit: 1368 / Yorum: 0 / 27 Aralık 2017 11:50
Lenovo Yoga 920 ile stil ve eğlence bir arada
-A +A

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo, Yoga’dan ilham alarak tasarladığı Yoga serisi ile hem eğlenceyi hem de şıklığı bir arada sunuyor. Ailenin son üyesi Yoga 920, aktif kalemi ile bir çok ofis programını rahatça kullanmanızı ve yaratıcılığınızı geliştirmenizi sağlarken, hafif ve şık tasarımı ile de her zaman yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz bir aksesuarınız olarak öne çıkıyor.
 
Hem güçlü hem de çok hafif
 
13.9 inçlik çerçevesiz 4K IPS dokunmatik ekranı ile performans ve işlevselliği birleştiren Yoga 920 sadece 1,37 kg’lık hafifliğe ve 13,95 mm inceliğe sahip. 8. nesil Intel® Core i7 işlemci ile gelen Yoga 920 aynı zamanda 512 GB SSD depolama alanına sahip. 4 metre uzaklığa kadar ses komutlarını tanıyabilen Yoga 920 ile yalnızca sesli komutlar kullanarak online alışveriş ve web'de arama yapabilir, e-posta gönderebilir, istediğiniz uygulamayı başlatabilir ve daha birçok özelliği yalnızca konuşarak aktif hale getirebilirsiniz. Bekleme modundayken bile e-postaları indirmeye, müzik çalmaya ve Skype aramaları almaya devam eden Yoga 920, sizi asla yarı yolda bırakmadan etkili bir eğlence deneyimi sunuyor. Aktif kalem desteğiyle, yaratıcılığınızı serbest bırakmanıza imkan tanıyan Yoga 920 ile One Note, Paint 3D, Word, Powerpoint ve Web tarayıcıları üzerinden kullanılabilen Ink özelliklerini kolayca yönetebilir, günlük işlerinizi kolayca halletmenin keyfini yaşayabilirsiniz.
 
Lenovo Hakkında
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) 43 milyar dolarlık değeriyle, tüketici, ticari ve kurumsal alanda yenilikçi teknoloji çözümleri sağlayan lider bir global Fortune 500 şirketidir. Yüksek kaliteli, güvenli ürünler ve hizmetlerden oluşan portföyümüz, bilgisayarlar (efsanevi Think ve çok fonksiyonlu Yoga markaları dahil), iş istasyonları, sunucular, depolama ürünleri, akıllı TV’lerin yanı sıra, akıllı telefonlar (Motorola markası dahil), tabletler ve uygulamalar gibi mobil ürünlerden oluşan bir ürün ailesini kapsar

Anahtar Kelimeler : Lenovo, Yoga 920,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti