LG’nin yeni amiral gemisi!

LG yeni amiral gemisi akıllı telefonu G2’yi New York’ta tanıttı.

MOBIL Hit: 1043 / Yorum: 0 / 12 Ağustos 2013 12:18
LG’nin yeni amiral gemisi!
-A +A

LG Electronics en yeni amiral gemisi akıllı telefonu G2’nin dünya tanıtımını New York’ta  gerçekleştirdi. 30 farklı ülkeden, 700’ü aşkın kişinin katılımıyla Jazz at Lincoln Center’da yapılan özel tanıtım, LG’nin kullanıcı odaklı, inovatif yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu. LG G2, ergonomik tasarımıyla ve kullanım kolaylığı sunan pratik özellikleriyle dikkat çekiyor.

“Bugün yenilikten kastımız müşterilerimizi teknoloji ile iç içe kılmak” diyen LG Electronics Mobil İletişim Bölüm Başkanı ve CEO’su Dr. Jong-seok Park sözlerine şöyle devam etti: “Her zaman müşterilerimizi dinledik ve yenilikler için onları takip ettik. Kullanıcı taleplerini belirleyen araştırmamız LG’nin tarihinde bizi en çok heyecanlandıran ürün olan G2’yi geliştirmemize yardımcı oldu.”

Akıllı telefon tasarımında yeni perspektif
LG G2 rahat, kullanışlı ve şık bir tasarıma sahip. Diğer akıllı telefonlardan farklı olarak G2’nin tuşları ürünün arka kısmına yer alıyor. Akıllı telefon sektöründe bir ilke imza atan G2’nin yan tarafında herhangi bir tuş bulunmuyor, böylelikle kullanımda kolaylık sunuluyor. Arka tuşa basılı tutulduğunda, QuickMemo, kamera ve not alma özelliklerinden daha kolay şekilde faydalanılıyor. Bunun yanı sıra, G2’nun açma/kapama tuşu telefonu kaldırmadan da rahatlıkla kullanılabiliyor. KnockON ile ekrana hafifçe vurarak ürün açılabiliyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti