Logitech’in Yeni Bluetooth Hoparlörü Z600 Farklı Tasarımı ile Dikkat Çekiyor

Logitech, Mac ve Ultrabook ’ların şık görünümünü tamamlayan, yeni kablosuz stereo hoparlörü Logitech Bluetooth Speaker Z600’ü tanıttı.

DONANIM Hit: 820 / Yorum: 0 / 24 Temmuz 2013 14:55
Logitech’in Yeni Bluetooth Hoparlörü Z600 Farklı Tasarımı ile Dikkat Çekiyor
-A +A

Şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Z600 ile bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuzdan ve tabletinizden zahmetsizce müzik dinleyebilir ve dilediğiniz diğer sesleri aktarabilirsiniz. Aynı anda, etkin halde kullanılan üç cihaza kablosuz olarak bağlanabilen Z600 ile cihazlar arasında geçiş yapmak için birinde durdurma tuşuna basarken, diğerinde oynat tuşuna basmanız yeterli.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “Logitech Bluetooth Speaker Z600, ultra ince dizüstü bilgisayarların görünümünü tamamlamak için özel olarak tasarlandı. Zarif formuyla modern yaşam alanlarına şıklık katan Z600, Logitech multimedya hoparlörlerinde bir ilk olan dahili Bluetooth bağlantısı sayesinde, günümüzün kablosuz, çok cihazlı yaşam tarzı için ideal bir kullanım sunuyor” dedi.

Logitech Bluetooth Speaker Z600, müzik dinlerken, film izlerken, oyun oynarken veya video konferans yaparken net ve dengeli ses sunar. Hoparlörlerin içine konumlandırılmış üç adet sürücü, üstün akustik için özel olarak tasarlanmıştır. Sesi arttırmak veya azaltmak için Z600’ün sağ hoparlörünün üst bölümünde bulunan dahili dokunmatik panelde parmağınızı kaydırmanız yeterlidir. Açma- Kapama, Bluetooth eşleştirme ve 3.5 mm giriş gibi diğer kontroller arka bölüme gizlenmiştir. Hoparlörler ve güç adaptörü arasındaki özel olarak tasarlanmış yassı kablolar, görüntü kirliliğine engel olur.

İçinde yer alan USB Bluetooth alıcı, Bluetooth desteği olmayan bilgisayarlarda kablosuz olarak bağlanmanızı sağlar. Ayrıca, hoparlörü 3.5mm yardımcı giriş kullanarak bir ses çıkışı ile herhangi bir cihaza bağlayabilirsiniz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti