Mass Effect 4 Ne Zaman Çıkacak?

BioWare'in yeni bir Mass Effect oyunu üzerinde çalıştığının kesinleşmesinin ardından, şimdi de Mass Effect 3'ün yapımcısı tarafından ME4'ün çıkış tarihi açıklandı.

OYUNLAR Hit: 1053 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:53
Mass Effect 4 Ne Zaman Çıkacak?
-A +A

BioWare kurucuları Ray Muzyka ve Greg Zeschuk'ın ayrılmalarının ardından, yeni bir Mass Effect oyununun hazırlandığı resmiyet kazanmıştı. Şu ana kadar oyunla ilgili bir detay açıklanmazken, Mass Effect 4'e dair ilk fısıltı ME3 Yapımcısı Mike Gamble'dan geldi. GamerSyndrome ile yaptığı röportajda, yeni Mass Effect'in çıkış tarihi için "2014 sonu veya 2015 ortası" yanıtını veren Gamble, oyunun geliştirme aşaması başlayalı henüz birkaç ay geçtiği için net bir tarih veremediğini ekledi.

Frostbite 2 motoruyla hazırlanacağı ve Casey Hudson'ın ekibe dahil olduğu dışında detayın verilmediği ME4'ün aksine, aynı röportajda Mass Effect 3 ile ilgili çok ilginç bilgiler verildi. Alternatif bir sonda, BioWare'in Reaper'a dönüşen bir Illusive Man ile "son boss savaşı" tasarladığını belirten Gamble, "pek çok oyun bir boss savaşı ile bittiği için, bu fikirden vazgeçtiklerini" ilave etti. Ne var ki, piyasaya çıktığında ME3'ün en büyük eleştiri odağı da tercih edilen "yetersiz" final nedeniyle yaşandı.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti