Samsung'un 4K cebi yolda!

Samsung, yakın gelecekteki ceplerinde kullanacağı teknolojileri ortaya çıkardı.

DONANIM Hit: 1237 / Yorum: 0 / 8 Kasım 2013 18:14
 Samsung'un 4K cebi yolda!
-A +A

Full HD çözünürlüğü katlayan 4K görüntü teknolojisi televizyonlarda bile adını daha yeni yeni duyuruyorken, Samsung bu teknolojiyi telefonlarına getireceğini açıkladı bile. Gelen bilgilere göre Samsung, 4K'lı akıllı telefonlarını 2015 yılında piyasaya sürecek.

Samsung, 2015 yılında piyasaya sürmeyi planladığı akıllı telefonlarındaki ekran çözünürlüğünü 3840x2160 piksele taşımayı hedefliyor. Full HD'den 4K'ya geçiş aşamasında, gelecek yıldan itibaren akıllı telefonlarını daha yüksek çözünürlük miktarıyla tanıştırmayı isteyen Samsung, bu yöndeki çalışmalarını şu sıralar 5.2 inçli bir telefon üzerinde gerçekleştiriyor.  Samsung'un geçiş aşamasında öncelikle 2K'lı bir model göreceğiz. 2014 yılında piyasaya sürülmesi beklenen bu telefon, 560 ppi ve 5.2 inç boyutunda bir ekranın yanı sıra 2K'lı AMOLED bir panele sahip olacak. Samsung'un bu telefonunun ardından da yavaş yavaş 4K'lı modelleri görebileceğiz.

Diğer bir gelen habere göre ise, Samsung'un 2K'lı ilk telefonunun Samsung Galaxy S5 olabileceği yönünde... Ayrıca Samsung'un gelecek planları içinde, ürettiği 64-bit'li işlemcileri kendi telefonlarında kullanma düşüncesi olduğunu da söyleyelim.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti