Turkcell Loyalty World Awards’dan üç ödülle döndü…

2013 Loyalty World Awards’da Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın en başarılı ve yenilikçi sadakat programları belirlendi. Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’in temsilciler ve gencaver programları ile iki ödül birden alan Turkcell, Belarus’taki iştiraki Life:)’ın “My Life:)” adlı sadakat programı ile de ödüle layık görüldü…

MOBIL Hit: 959 / Yorum: 0 / 12 Ağustos 2013 14:11
Turkcell Loyalty World Awards’dan üç ödülle döndü…
-A +A

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere hayata geçirdiği ürün ve hizmetlerinin başarısını ödüllerle taçlandırırken, küresel düzeyde Türkiye’nin teknoloji ve hizmet alanındaki itibarını bir üst seviyeye taşımaya katkıda bulunuyor. Turkcell, Loyalty World Awards 2013’de “gnçtrkcll temsilcileri” programı ile “Sosyal Medyanın En İyi Kullanıldığı Sadakat Programı” (Best Use of Social Media toEnhanceLoyalty) ödülünü alırken; Gencaver ile de “Bir Sadakat Programı İçindeki En İyi Müşteri Hizmeti” (Best Customer Service in a LoyaltyProgramme) kategorisinde birinciliği elde etti. Turkcell’inBelarus’taki iştiraki Life:)’ın “My Life:)” projesi “Merkezi ve Doğu Avrupa’nın En İyi Sadakat Programı” seçildi.

gnçtrkcll gençlik programlarıyla 3 dalda finalde

Sadakat programlarının her yönünü içeren 24 farklı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu Loyalty World Awards bu sene tüm Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan yüzlerce başvuru aldı. En iyi uygulamaların tüm dünya ile paylaşıldığı finallerde 20 ülkeden 200 proje yarıştı. Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’in yürüttüğü temsilciler ve gencaver programları toplam 3 dalda finalist oldu.

Turkcell’in bu sene ödüle layık görülen her iki gençlik programı da dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor. İlk kez geçen yıl uygulamaya konulan “gnçtrkcll temsilciliği” programı, Türkiye’nin gençlik kulübünde gençleri doğrudan yönetime dâhil etmeyi amaçlıyor. Kariyer, Alışveriş, Tarife, Teknoloji ve Etkinlik dallarında gençlerin oylarıyla belirlenen beş temsilci, gençlerin ihtiyaç, talep ve beklentilerini karşılayacak proje ve kampanyalar geliştirilmesini sağlıyor.

Gencaver ise, Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’lilere özel bir müşteri hizmeti. Kendi yaşıtlarına hizmet veren ve Gencaver olarak isimlendirilen özel bir müşteri hizmetleri ekibi, gnçtrkcll’lilere SMS, web chat, Facebook ve Twitter gibi gençlerin yoğun olarak kullandığı kanallar aracılığıyla 7/24 müşteri hizmetleri desteği sunuyor. Turkcell geçen yıl da Loyalty World Awards’da ‘Çiftçi Paketi’ projesiyle ‘Sadakat Programında En İyi Teknoloji Kullanımı’ kategorisinde ödül almıştı.

Life:) ile Belarus’a ilk uluslararası ödül

Turkcell’inBelarus’taki mobil operatörü Life:) da sektöründe ilk kez katıldığı uluslararası bir yarışmada birincilik kazandı. Turkcell’in gençlere yönelik ‘gnctrkcll’ sadakat programının Belarus’a uyarlanmış hali olan ‘My Life:)’, şirketin müşterisi gençlere aynen gnctrkcll’de olduğu gibi ücretsiz sinema bileti, lokantalarda indirim gibi faydalar sunuyor.

“Tüketici ihtiyaçlarına duyarlı ve özelleştirilmiş çözümler”

Sadakat programlarının en iyilerinin belirlendiği Loyalty World Awards’ın, şirketlerin kullanıcılar yararına hayata geçirdikleri en iyi uygulamaları bir araya getirdiğini belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, sözlerini şöyle sürdürdü: “Turkcell, Türkiye’nin mobil internetten kaynaklanan fırsat eşitliğini yakalaması için dünyada en iyi altyapılardan birini müşterilerinin hizmetine sunmakla kalmıyor hizmet kalitesinde de Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak çalışmalar yürütüyor. gnçtrkcll’de geçen sene hayata geçirdiğimiz temsilcilik sistemi ile gençlerin beklentilerini doğrudan yönetime taşıdık. Geçen yılın tecrübeleri, ne kadar doğru bir karar aldığımızı gösterdi. Bu sene 19 Mayıs’ta görevi devralan yeni temsilcilerimiz, yönetimdeki varlıklarını şimdiden daha yoğun olarak hissettirmeye başladılar. Bu da gençlerle daha yakın olma, onların isteklerini kavrama ve karşılığını sağlama yönündeki çabalarımızı daha da gerçekçi kılacağı için bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Gencaver ise; gençlerin yoğun olarak kullandığı SMS’in yanı sıra Facebook, web chat ve Twitter gibi kanallar aracılığıyla 7/24 müşteri hizmetleri desteği sağlayan bir servisimiz. Üstelik dünyada bir ilk. Gnçtrkcll’lilerin kendi dillerini anlayan gençlerden hizmet aldıkları bu hizmet, Turkcell’in tüketici ihtiyaçlarına duyarlı ve özelleştirilmiş çözümlerinin en başarılı örneklerinden biri. Sadakat programlarının ödüllendirildiği bu organizasyonda bu sene özellikle gençlik çalışmalarımızla yer aldık. Gençlere yönelik programlarımızı Belarus’taki şirketimiz aracılığıyla orada da uyguladık ve bu sinerjiyle bir ödül daha kazandık. Böylesine önemli bir organizasyonda Türkiye’yi başarıyla temsil etmek ve ödülle geri dönmek de bizim için büyük gurur kaynağı.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti