UPlay Hesapları Hack'lendi mi?

Ubisoft'un çevrimiçi oyun platformu UPlay, oyunculara sağladığı avantajlardan çok çıkarttığı problemlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi de oyuncular hesaplarına erişemiyor.

OYUNLAR Hit: 1082 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:52
UPlay Hesapları Hack'lendi mi?
-A +A

UPlay plafformu Ubisoft'un DRM sisteminden sonra başına aldığı yeni bir bela olacak gibi görünüyor. Zira oyunların UPlay'in sık sık kapanması, bağlanamaması ya da bakıma alınması nedeniyle oynanamaması büyük bir sıkıntı yaratırken, bu gece UPlay hesabına sahip olan oyunseverler büyük bir şok yaşıyor.

Öncelikle bu durumun arkasındaki sebebin hala anlaşılamadığını belirtelim ve yaşanan olaya geçelim. UPlay hesabı olan ve içerisinde UPlay Store'dan satın alınan orijinal oyunları bulunan oyuncular, UPlay'e bağlandıklarında bir hata mesajı ile karşılaşmaya başladı.

Bu mesaj UPlay hesabınızın başka bir bilgisayardan daha açıldığını belirtiyor ve sizi hesabınızdan çıkış yapmaya zorluyor. Hatta sizi zorlamıyor, direkt olarak kendisi çıkış yapmanızı sağlıyor.

Durumdan şüphelenen bazı oyunseverler hemen hesaplarının hacklenmiş olabileceğini düşünerek şifrelerini değiştirme yoluna gitmiş ama bu da bir çare olamamış. Çünkü değiştirilen şifrenin ardından yine aynı hata mesajı ile karşılaşarak hesaplarına erişememişler.

Ubisoft forumlarında çılgına dönmüş birçok kullanıcı şu anda mesajlar yağdırıyor. Ubisoft kanadından ise henüz bir açıklama gelmiş değil. İşin daha da garibi e-posta adresini ve şifresini değiştiren bazı kullanıcılar hesaplarına erişebilmiş fakat içerisinde bulunan oyunların yok olduğunu görmüşler.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti