WD® Dünyanın En İnce 1 TB Sabit Diskini Üretti

Bir Western Digital (NASDAQ: WDC) firması olan WD® 2.5 inç 7 mm’lik yeni WD Blue™ sabit diskle dünyanın en ince 1 TB sabit diskini ürettiğini duyurdu.

MOBIL Hit: 900 / Yorum: 0 / 24 Temmuz 2013 14:49
WD® Dünyanın En İnce 1 TB Sabit Diskini Üretti
-A +A

OEM’lere, kanal bütünleştiricilere ve tüketicilere ince ve hafif sistemler, ince dizüstü bilgisayarlar için benzersiz bir depolama çözümünün yanı sıra ana akım dizüstü bilgisayarlar için endüstri standardı 9.5 mm sürücü yuvalarıyla uyumluluk imkanı sunan WD Blue sabit disk ailesi şimdi 7 mm yüksekliğinin içinde 320 GB ile 1 TB arası değişen kapasitelerle ince tasarım ve yüksek kapasiteyi bir araya getiren bir seçenek sunuyor.

WD’de müşteri depolama ürünleri Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Matt Rutledge’e göre, “Geniş içerik portföyleri olan kullanıcıların artık Ultrabook alırken ya da ince ve hafif bir dizüstü bilgisayara geçerken kapasiteden ödün vermesine gerek yok. Bu kompakt 1 TB sabit disk sistem imalatçılarına müşterilerini bir üst ürüne geçirme ve onlara ince tasarım ve yüksek kapasitenin aynı anda bulunduğu sistemler arasından seçim yaptırabilme imkanı sunuyor.”

Intel Kapasite Pazarlama Müdürü Roger Bradford, “Intel hem masaüstü hem dizüstü platformlarda daha hızlı ve daha verimli performans gösterecek ve portatif sistemlerin yararına önemli kazançlar sağlayacak dördüncü nesil Intel Core işlemci ailesini (kod adı Haswell) piyasaya sürüyor. WD Blue 7 mm sabit disklerin piyasaya çıkmasıyla beraber depolama kapasitesinde Ultrabook, All-in-One ve diğer ince ve hafif PC kullanıcılarının bilgisayar deneyimlerini daha da zenginleştiren yeni bir seviyeye geçildi,” dedi.

Acer Incorporated firmasında PC Global Operations BG Başkanı olan Tiffany Huang’a göre, “WD’nin 7 mm boydaki 1 TB kapasitesi ile beraber, Acer müşterileri şimdi her ki seçenekte de en iyiye sahip ve artık ince tasarımlı sistemlerin hafifliğiyle diğerlerinin yüksek depolama kapasitesi arasında seçim yapmak zorunda kalmayacak”.

“ASUS yeni süper ince çözümler geliştirdikçe, 7 mm 1 TB WD Blue sabit disk gibi güvenilir depolama çözümleriyle müşterilerimize ideal kapasiteyi sunma şansı elde ediyoruz,” diyor Asus NB İş Birimi Genel Müdürü ve Kurumsal Başkan Yardımcısı S.Y. Shian. “WD geleneksel bir sabit diskin güvenilirlik ve veri koruma özelliklerini bozmaksızın, bugüne kadar ince ve hafif kişisel bilgisayarların sorunu olan kapasite sınırlarını ortadan kaldırdı.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti