Xperia S ve SL'e Yeni Güncelleme Geliyor

En son Android 4.1.2 Jelly Bean sürümüne güncellenen Sony'nin geçtiğimiz seneki amiral gemileri Xperia SL ve S'e, yine Android 4.1.2 tabanlı yeni bir sürüm daha geliyor.

MOBIL Hit: 1009 / Yorum: 0 / 12 Ağustos 2013 10:21
Xperia S ve SL'e Yeni Güncelleme Geliyor
-A +A

Üretici firmalar, çıkardıkları yazılım sürümlerindeki sorunları gidermek veperformans artışı yakalamak için, benzer işletim sistemi sürümlerinde yenigüncellemeler hazırlayabiliyorlar.

Sony'nin en son Xperia S ve SL modellerine verdiği Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesine, yeni bir iyileştirme güncellemesi geliyor.

Bu ay içerisinde dağıtılmaya başlanacağı söylenen güncelleme, Xperia Sve SL modellerinde pek çok iyileştirme gerçekleştirecek.

6.20B.1.96 sürüm numarasına sahip olacak olan Android 4.1.2Jelly Bean yazılımının henüz resmi değişiklik listesi açıklanmış değil fakat iddialar da ortada dolaşıyor.

Xperia S ve SL'deki Full HD video kaydı ve ses açma sırasında oluşan hataları gideren güncelleme, cihazın genel performansında ve kararlılığında iyileştirmeler sağlayacak. Home tuşuna basılı tuttuktan sonraGoogle Now'ı açacak olan yeni güncellemede, bu ve bunun gibi irili ufaklı yenilikler yer alacak.

Sony'nin Xperia S ve SL modelleri gibi 2012 yılının ilk zamanlarında duyurduğu cihazlara Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesinden sonra destek verecek mi merakla beklenen bir soru. Kullanıcılar Android 4.2.2 ya da 4.3 gibi yeni tanıtılan sürümleri haklı olarak bekliyor. Belki de Sony,4.1.2 üzerinde iyileştirmeler yapacak ve bu modelleri bu sürümde tutmaya devam edecek.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Teknolojiden Haber tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti