LG, yeni telefonuyla bombayı patlatabilir

LG, yeni telefonuyla bombayı patlatabilir

LG’nin yeni amiral gemisi modeli G4 merakla bekleniyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, ürünün 28 Nisan itibarıyla yurt dışındaki bazı önemli noktalarda, 29 Nisan’da da İstanbul’datanıtılacağından söz etmiştik. 

LG’nin uzun süredir sır gibi sakladığı, söylentilerin de arka arkaya geldiği bu cihaz, birden fazla kullanıcı arayüzüyle gelecek gibi görünüyor. \”E ne var bunda, zaten birçok firma bu tip şeyler sunuyor\” diyebilirsiniz. Ancak LG’den biraz daha farklı adımlar görebiliriz.

PhoneArena’da yer alan ve Koreli kaynaklara dayandırılan habere göre LG, G4’te iki farklı kullanıcı arayüzüne yer verecek. Bunlardanbir tanesi basit ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği, diğeri de üst düzey ve detaylı bir arayüz olacak. Aralarındaki farklar yalnızca görsellikle sınırlı kalmayacak.

Örneğin, basit moddayken kamerayı açarsanız sadece \”fotoğraf çek ve düzenle\” gibi seçenekler göreceksiniz. Profesyonel modu kullandığınızda ise, fotoğraf ve videoyla alakalı birçok ayarlama yapabileceğiniz seçenekler olacak.

Tabii cihazın basit modu kullanıldığında hem görsel hem de yazılımsal detaylar daha az olacağı için enerji konusunda da profesyonel moda kıyasla tasarruf gözlenebilir.

Diğer Yazılarımız