AGON by AOC ve Red Bull’un oyun ortaklığı 2023’te de devam ediyor

AGON by AOC ve Red Bull’un oyun ortaklığı 2023’te de devam ediyor

Geçen yıl, bu ortaklık 23 ülkede, 519 etkinliğe sponsor olarak, dünyanın dört bir yanındaki espor sahnelerine toplamda 580 AGON by AOC gaming monitörü sağladı. 2022 yılındaki Red Bull espor etkinlikleri hem etkinlik yerinde hem de çevrimiçi canlı olarak izleyen yüz binden fazla seyirciyi çekti. İnternet üzerinden yapılan yayınlar ise 14.7 milyon görüntüleme ve 432 milyon izleme dakikası gibi çok yüksek rakamlar elde etti.
AOC GAMING, AGON ve AGON PRO ürün gruplarından rekabetçi oyun monitörleri işte tüm bu etkinlikler için temin edilecek ve böylece katılımcılar için mümkün olan en iyi performans sağlanabilecek. AGON PRO serisi, AGON by AOC portföyündeki en üst düzey ekranları temsil ediyor ve espor atletlerini ve tutkunlarını hedef alıyor. Bu üst düzey gaming monitörleri, ünlü G2 Esports takımı gibi profesyonel espor oluşumları ile işbirliği halinde tasarlanıyor. Böylece bahislerin alabildiğine yüksek olduğu ve gaming efsanelerinin birbiriyle yarıştığı yerlerde en üst düzey gaming deneyimini sağlıyor. 360 Hz’e kadar çıkan yüksek yenileme hızları, 0.5 ms kadar düşük yıldırım hızındaki tepki süreleri ve düşük girdi gecikmesi ile, bu monitörler rekabet için üretildiler. 

2022 yılında, başka birtakım etkinliklerin yanı sıra, sponsorluğu Red Bull and AGON by AOC tarafından yapılan üç espor turnuvası, büyük izleyici kitlelerine ulaştı:

– Red Bull Campus Clutch: Küresel çaptaki bu Valorant turnuvası yalnızca üniversite öğrencilerine açık ve 2022 yılında, bu seri 50 ülkede ve 300 üniversitede gerçekleştirildi. 400 etkinliğin en iyi takımları yükselerek 13-16 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen Dünya Finali’ne kaldılar. Finaller, Brezilya’nın São Paulo şehrindeki Pacaembu Stadyumu’nda gerçekleşti. Burada ABD’den Northwood Takımı, Kanadalı 07 takımı ile yarıştı ve hem Campus Clutch şampiyonluğunu hem de ana ödül olan 20.000 € para ödülünü kazandı.

– Red Bull Flick: Dünya çapındaki bu 2vs2 CS:GO turnuva serisinde, ya diğer amatörlere karşı yarışıyorlar ya da doğrudan çiftleri davet ediyorlar ve “Hold the Spot” (“Yerini Tut”) oyun modunda özel haritalar üzerinde yarışıyorlar. 13 ülkenin en iyi takımları, 19-20 Kasım 2022 tarihlerinde Danimarka’nın Kopenhag şehrinde düzenlenen Dünya Finali’ne kaldılar. Büyük finalde, amatör çiftlerden biri, Finlandiya takımı KUUsamo.gg’den Alec ‘Puteli’ Koivanen ve Juho ‘8Juho8’ Kankaanpää 2022 Red Bull Flick Invitational şampiyonu oldular ve 20.000 € para ödülü kazandılar.

– Red Bull Solo Q: 18 ülkede düzenlenen bu amatör 1vs1 League of Legends turnuvası 2022 Dünya Finali’ni 14 – 16 Ekim 2022 tarihlerinde Manhattan’da, New York’ta düzenleyerek doruğa ulaştı ve Ahilleas ‘SneakyLemon’ Natsis müsabakayı kazandı. Bu yılın Solo Q elemeleri devam ediyor. Finaller 19 Mayıs 2023 tarihinde Londra’da Mid-Season Invitational (MSI) sırasında yapılacak ve katılımcılara kendi müsabakalarında yarışmanın yanı sıra MSI turnuvasını da yerinde izleme fırsatı da verecek.

AOC Global Pazarlama Direktörü Anna Stefańczyk, şunları söyledi:  \”AGON by AOC olarak Red Bull Espor ile sürdürdüğümüz ortaklık nedeniyle büyük bir heyecan duyuyoruz. İşbirliğimiz, 2019 yılından beri gelişerek devam ediyor. Rekabetçi oyunun sınırlarını zorlamak için verdiğimiz karşılıklı taahhüt, bizim hem yarışmacılar hem de hayranlar için unutulmayacak denetimler yaratmamıza olanak sağladı. İşte biz, gaming monitörlerimizde kullandığımız, son teknoloji ürünü ekran teknolojileri ile bu prestijli etkinlikleri desteklemeye devam ettiğimiz için gurur duyuyoruz.\”

Üstelik şimdi, heyecan, başka etkinliklerin yanı sıra, 2023’te sırada bekleyen diğer turnuvalar ile devam ediyor:

Red Bull Flick 2023 Finlandiya x AGON by AOC– 22 Nisan 2023 (Cumartesi)

Red Bull Solo Q Danimarka x AGON by AOC – 29 Nisan 2023 (Cumartesi)

Red Bull Solo Q Arjantin x AGON by AOC – 6 Mayıs 2023 (Cumartesi)

Üstelik Red Bull ve AGON by AOC, en prestijli dövüş oyunu etkinliklerinden biri olan Red Bull Kumite’ı desteklemeyi de sürdürüyor.

Heyecan verici etkinlik programları ve üst düzey oyun monitörleri ile, Red Bull ve AGON by AOC ortaklığının 2023 yılında espor dünyasında daha da fazla heyecan ve enerji yaratacağı kesin. En yeni güncellemeler için bizden ayrılmayın ve oyun deneyimini bir üst düzeye taşımaya hazır olun!

Diğer Yazılarımız