Ses teknolojilerini, sosyal medya analizi izliyor

Ses teknolojilerini, sosyal medya analizi izliyor

“SESTEK Müşterinin Sesi Çözümleri” arasında yer alan Sosyal Medya Analizi, Twitter ve Facebook üzerinden gönderilen iletilerin kurumlara özel depolanmasına ve gerçek zamanlı analiz yapılmasına olanak sağlıyor.

Ürün, sosyal medya gönderilerine otomatik olarak cevap verme, ayrıntılı filtreleme ve kapsamlı raporlama arayüzünün yanı sıra, semantik analiz yapma kabiliyetine de sahip bulunuyor. Analizin, kısa bir süre sonra tüm sosyal medya kanallarını kapsaması planlanıyor.

SESTEK Sosyal Medya Analizi’ni kullanan ilk kurum, Yapı Kredi oldu. Konuyla ilgili bilgi veren SESTEK Genel Müdürü Ahmet Serdar Karadayı, “SESTEK Sosyal Medya Analizi, sosyal medya paylaşımlarının doğru şekilde analiz edilmesini sağlayarak, müşteri memnuniyetine katkıda bulunan etkili bir ürün. Veri madenciliği alanında edindiğimiz deneyim, ürünün analiz kabiliyetine de yansıyor. Daha önce birlikte birçok proje gerçekleştirdiğimiz Yapı Kredi’nin beklentilerini yakından bilmemiz, ihtiyaçlarını karşılayacak detayları ürüne hızlı bir şekilde yansıtabilmemizi sağlıyor” dedi.

Diğer Yazılarımız